Inledning

Varmt välkommen till den här webbkursen om den kinesiska medicinens fem elementen och hur du kan använda mat som medicin.

Har du inte redan gått med i Facebook gruppen som hör till kursen gör det. Du hittar den om du söker på ”Nyckeln till Hälsa – Mat som medicin”. Svara på frågan så går det snabbare för mig att godkänna dig. I gruppen bollar vi frågor som dyker upp gällande hälsa och delar med oss av nya recept som gör mat som är bra för oss god.

Lyssna i lugn och ro på föreläsningarna om grunderna i den kinesiska medicinen gärna flera gånger för du kommer att snappa upp nya saker varje gång. Du har flera PDF filer som du kan skriva ut och ha tillgängliga i pappersformat. 

Tänk på att allt kursmaterial är Copyright skyddat. Du kan därför inte kopiera materialet och dela ut till dina vänner och bekanta. Jag har valt att göra tester och analysredskapet utskrivningsbara för att du ska kunna göra om tester när det börjar hända saker i kroppen. De kommer att vara jättebra som underlag när vi diskuterar i Facebookgruppen. 

Meningen med den här kursen är att du ska komma underfund med vart du har dina obalanser och vad du kan göra för att hjälpa dig själv. Jag hoppas att du känner dig lika förväntansfull som jag gör.

Facebookgruppen är öppen enbart för er som är med i det här kurssläppet. Den blir vår egen slutna grupp.

Det är viktigt att vi respekterar varandra och hjälps åt med att skapa en trygg miljö där alla vågar skriva och ställa frågor. Skulle det vara något som du känner är för privat så skicka ett mail till mig på info@hermansdal.com så kan jag ta upp den i gruppen anonymt om jag tror att det är fler som är hjälpta av svaret. 

Det är alltid trevligt att trycka gilla eller skicka ett hjärta när man läst en kommentar, internet kan annars kännas lite ”platt” och opersonligt för att vi alla sitter bakom våra datorer. Tillsammans kan vi skapa en miljö där alla trivs. Inga frågor är dumma och jag svarar så fort jag kan men jobbar inte 7-24. När du gör ett inlägg så kommer jag lägga in funktionen att jag ska godkänna det innan det publiceras. Jag gör det för att inte missa någons inlägg. Det är viktigt att du taggar mig i inlägg eller svar och frågor så att jag inte missar något. Jag ser fram emot att få hjälpa dig.

Nu sätter vi i gång!